2009. február 28., szombat

Spring

Készlet - LilyDesigns: Spring Garden

Hát igen a webkártyával a zsebemben nem bírok ellenállni az új készleteknek. És imádom LilyDesigns készleteit! Ezekből a csodaszép dolgokból nagyszerűt lehetne alkotni, de nem tudom mi van velem, valahogy úgy érzem mostanában nem megy a scrap. Így ezt az oldalt, másoltam, lifteltem. Az eredetit Sarahh: Spring oldalát itt láthatjátok.

3 megjegyzés:

kisvirág írta...

Szerintem tök jó, hogy megcsináltad. Nagyon tetszik!!! Remélem, nemsokára megint megy az alkotás, mert nagyon ügyes vagy és ötletes képeket csinálsz!

szrjudit írta...

Mindenkinél vannak ilyen alkotó válság időszakok, átmeneti és elmúlik, hidd el. Amúgy ezt a képedet elnézve, nem hiszem, hogy nagy baj lenne veled... A liftelésben pedig nincs semmi szégyelnivaló, ráadásul egy nagyon nehéz oldalt választottál, és gyönyörűen megvalósítottad, aprolékos, finom, minden részlete tökéletes. És a scrap arról szól, hogy magunknak örömet szerezzünk, hogy az emlékeinket a nekünk tetsző módon megörökítsük, ha neked ez pont ebben a formában tetszik, miét lenne baj, hogymásolod? Hát nem lesz gyönyörű az albumodban? ÉS a család sem tudja ám a szakmai titkokat ;) ÉS különben is, nem mindig kell feltalálni a spanyolviaszt, ha valami tetszik, szerintem bátran használd. És tanulsz is belőle, mert a legközelebbi képednél biztos beugrik majd, hogy pl, az a virág milyen jó volt a fotóval együtt, stb.
Ezt a készletet én is tutira meg fogom venni, szerelmes lettem belé :)
No, ez hosszú lett, a képed gyönyörű, tessék büszkének lenni rá!!!

KicsiLili írta...

Annyira ügyes vagy....