2011. június 1., szerda

Albina Design - újra

Gentle Twilight by Albina Design
7thheavendesigns.com
scrapbird.com

Nagyon régen, 2009-ben egy hónapos vendégként érkeztem Albinához. Ő meg volt velem elégedve, maradtam. Szerettem a készleteit, élveztem velük alkotni, és telt az idő. Aztán jöttek új kihívások, fájó szívvel visszamondtam Albinát. Ő persze mondta, bármikor visszavár. Hittem is, nem is. Hékásnál szoktam látni a készleteit, az ő gyönyörű oldalait. Gondolkoztam a dolgon, végül megszületett egy email. És csodák csodája. Albina tényleg visszavárt, örült nekem, emlékezett rám!!!!! Első oldalam. Ami nagyon hamar elkészült. De nekem tetszik. És nem a fehér ruha! Sőt új fotó!!!! A gyönyörű varázslatos készlet vitt magával.

The book

Gentle Twilight by Albina Design

5 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

nagyon szép oldal, és mennyire jó a fotó is!!!!!! :-)

hékás írta...

Jaj de nagyon jó, hogy sikerült visszamenni! Veled együtt örülök. Az oldalad fantasztikus, jó lesz újra látni az Albinás oldalaidat!

millu írta...

tündéri oldal tündéri fotóval.Ez már jó hír,az eddig olvasottak után,hogy egy CT-hez vágytál.akkor kezdesz vissza térni.Örülök.

szrjudit írta...

Wooow, gyönyörű oldal, szuper fotóval, maga a mese lényege, nagyon tetszik a készlet is, örülök, hogy visszatértél Albinához és hozzánk ;)

Toni írta...

Jó hallani az ilyes hepi endeket! Nagyon szép oldalt alkottál!