2011. május 31., kedd

VIGYÁZZ!



GSO Thank you so much dida1357!


Lorie.... Vigyázz! Ha vásárolsz tőle készletet szerelem lesz! Vigyázz függővé tesz! Vigyázz imádni fogod! Vállalod? Szeretnéd?? Akkor gyere játszani.

2011. május 23., hétfő

Itt és most (2011.05.21.-21.00)

STark - Holliewood Studios
Void - Holliewood Studios
Love and War - Holliewood Studios
WA - Sabee: Ilyen vagyok most

egyenlőre az oldal nélkül

Szombat este.... Boroztam, és a számítógép előtt ültem. Mint kiderült Judit is (szrjudit). Borozott, és a két Judit egyből megtalálta a régi hangot. Ami már nagyon hiányzott. Csak beszéltünk, röhögtünk, és fájt hogy olyan messze vagyunk egymástól. Meg kell mondanom Judit már nagyon szeretne találkozni velem, és mindig mondja mikor megyek el hozzájuk, de én váratom a csajt. Élvezem hogy bár sose találkoztunk személyesen, az egyik legjobb barátomnak nevezhetem Őt. Csak ne lenne olyan türelmetlen!!!!

Este 21.00 óra körül jött egy sms.

JÁTÉK!

„Küldök 4 béna képet. A kihívás címe, az oldal témája: Egy időben két helyenKérek én is fotót. Most. Nincs öltözés, nincs fésülködés, amilyen vagy, amit csinálsz most.Remélem még nem alszol...A kép feltöltésének ideje: hétfő reggel 8 óra(elég kicsi méret, meg szar a minőség,de ez van, hozd ki belőle amit tudsz)J.”
Én könnyű helyzetben voltam, indultam bulizni (előfordul), bár előre féltem, vasárnap, álmosan, a háztartás és a csajok mellet hogy fogok én alkotni? 4 órát aludtam. Judit remélem csuklott, mert a fotói minőségei borzalmasak voltak, arról nem is beszélve hogy nem egészalakos képet küldött nekem.
Az oldal nekem tetszik. Tudom hasonlít az Angel című oldalamra, nem szándékos volt a liftelés, egyszerűen a háttér adta magát.




És az oldal..... MEG KELL VÁRNOM JUCIT. De most volt időm írni.

2011. május 21., szombat

gondolatok

Janka! Itt válaszolok, köszönöm szépen a linket, olvastam, nagyon igaz, elgondolkodtat.
Szóval csajok írok, mert az elmúlt két oldalam elég fura lett, és lehet nem értitek: mi ez? Tudom Judit (szrjudit) tudja, vele még mindig tartom a kapcsolatot, bár elég ronda vagyok, neki is alig írok pár sor a munkáiról.
Szóval scrap. Munkahelyemen nagy sikere volt a fotókönyvemnek, csodálkoztak, elismertek, milyen ügyes vagyok. Jól esett, büszke voltam. Igen én csináltam, ez voltam... De most minden megváltozott. Már én is más vagyok. Szeretem és élvezem a munkám, itthon a család, a háztartás, a lányok, ha van időm olvasok, sőt reggelente már tornázok. Kiszorult a scrap, nem tudom megmondani miért. Nincs kedvem, időm, nem is akarok igazán szakítani rá. Persze ötletek még mindig vannak, gondolkozom is néha rajta, szerencsés vagyok hisz az évek alatt gyönyörű készleteim lettek, így még azt se mondhatnám nincs készletem rá.
A másik dolog, hogy változatlanul gyönyörködtett és elvarázsolnak a "meseoldalak" de unom. Aki ismer tudja a legtöbb oldalam erről szólt. Most már más tetszik. Megmutassam most az egyik kedvencem? ZSENIÁLIS!!!!!
Ilyen oldalakat szeretnék, persze ehhez meg kevés vagyok. Inkább bele se kezdek, hisz nem lesz ilyen.
És még egy szomorú dolog. Régen napi 20 fotót készítettem a lányokról. Most? Ó igen most is lent vannak, sétálnak. Csak nem velem. Én takarítok, mosok.... Nincs időm a gyerekekkel lenni, nem tudom őket fotózni, és az elengedhetetlen.
Más. Néha unalmamban nézegetem a régi oldalaimat. Érdekes azok a kedvencek ahol írtam. Akár a szülésről, akár a farsangról, akár egy képzeletbeli barátról. Kár hogy nem készítettem több ilyen oldalt. Persze most is lehetne. De akkor... (lásd az elejétől).
Szóval vagyok.

Ja és az életben is néha "hülye" vagyok. Ő az új hapsim!!!!!! (Férjem is tudja)

Csini mi?
Simogat.

Vagyok?

aquaworld

Your Inner Voice - Finecrafted Designs
Ocean Dreams - CreateWings Designs
Mermaid Story - Lily Designs
Prince is finished - Lorie Davison

Vacak. A fotó. Nincs más. Gondolkoztam rajta feltegyem e egyáltalán. Maga az oldal tetszik.
Vagyok ám, nézlek Titeket. Tudom írni nem írok. Annyi minden van. És életemben egyre kisebb szerepet kap a scrap. Valahogy nem is hiányzik. Ha meg készítek oldalt nem tetszik. Persze várom magamtól a régi oldalakat, de azért hiányzik a gyakorlat.
Az oldalam. Egy szerelem készlet szülte (Your Inner Voice - Finecrafted Designs) egyik kedvencem most. Még talán készül belőle valami. 1 hónap múlva....