2010. december 29., szerda

White day by Cali Design

The Swan
White day by Cali Design
photo - Devianart.com
GSO Thank you so much Irishgull!!!!!!!!

Cali készlete számomra szerelem volt. Próbáltam oldalamra saját fotót tenni, de nem sikerült. Nem passzoltak a lányok (magamat kizártam). Így egy hattyú születését próbálom oldalba, mesébe foglalni.
Még mindig sok a munkám, még mindig nincs időm, és kedvem scrapre, de én ezt most élvezem, és már kezd hiányozni a scrap is. Őszintén most is dolgozom, innen a munkahelyről írok ide. Persze néha lelkiismeretfurdalásom van. Mint anya hanyagolom a lányokat, nehéz megtalálni a helyes utat. Majd csak sikerül. Egy könyvelőnek amúgy is az év vége a rémálom.

2010. december 21., kedd

Cali, scrap, és én


És az én oldalam:
The Photo

Into my Home - Cali

Cali készleteit akciósan vásárlohatod meg.

SHOP


Na és én meg Cali.... Pár héttel ezelőtt levél várt a DST-n, Cali írt. Nagyon tetszik neki a galériám, lenne a kedvem csatlakozni csapatához. Elgondolkoztam a dolgon, nagyon tetszenek a készletei, Cali készletei gyönyörűek különlegesek (a hátterekért odavagyok), már régebben is gondoltam rá jelentkezem csapatába. És az is vonzott, hogy nagyon sok magyar lány van a csapatban, jó ismerősökkel találkozni. Igent mondtam.
Azóta persze minden felborult. Munkahelyemen nagyon sok munkám van, sokszor viszek hétvégén haza munkát, és akkor még ott a háztartás, a két lány. Scrap terén úgy érzem kiégtem, nem tudok újat mutatni, nincs is kedvem leülni a géphez. Néha arra gondolok visszamondok mindent, és abbahagyom. Aztán amikor az informatikusunk döbbenten nézi a fotókönyvem, és mondja milyen tehetséges vagyok, és látom hogy tetszik neki, elismeri a munkám, arra gondolok kár lenne feladni. Mert tudok szépet alkotni, valami maradandót, ami én vagyok, ami emlék a lányoknak... Hogy vannak ötleteim, és ki akarom fejezni, meg akarom „festeni”. Csak most nem tudom. Majd.... Visszatérek.

2010. december 9., csütörtök

Winter Wishes




Winter Wishes by Joelle Designs

Varázslatos, édes, gyönyörű készlet. Időm hiányában gyors oldalak születtek:

GSO Thank you so much Billa and limo!!!
(őszinte leszek sose értem ezt a GSO-t. Számomra ez egy gyengébb oldal, gyorsan készült. Nem érdemlem meg. Sok oldalam pedig érzem jobb kidolgozottabb, lehet csak nekem kedves, de nem emelik ki.)

2010. december 7., kedd

A két kecskegida (Falling Leaves Autumn Tea by Lorie Davison)


A két kecskegida. Lenne oldalam - mesém címe. Lorie készlete... Lorie. Judittal szoktuk mondani, Lorie az Lorie, de így van. Az ő készletei egyedülállóak, gyönyörűek, mesések, és én annak is nagyon örültem hogy nem karácsonyi, téli készlet (tegye a szívére a kezét mindenki....)