2010. május 25., kedd

Knock Knock!!!!

High Four Designs - Granny`s Garden

www.angels-scrap-shop.

Kip-kop. ... Kip-kop. Kopogunk be Regivel egy nagyon tehetséges alkotó, és tervező ajtaján. Szerencsénk van, tárt karokkal fogadtak minket. Igen lányok új Ct tagságot vállaltam. Dani aranyos, kedves, és készletébe szerelmes lettem.

Knock Knock!!!!

2010. május 24., hétfő

Sea Foam

Sea foam by Lily Designs
Autumn by the bay by Lily Designs
I Sea You Addon by NLD
I Sea You By NLD & Cali Designs

Szerelem és unatkozok éppen oldal. Igaz egész délelőtt készült. Részben a házimunka miatt, részben nem volt olyan egyszerű dolog, hogy nem tűnjenek "döglöttnek" a halaim. Lily papírja csodás, de egyre jobban szeretem a készleteket, tervezőket bolondítani, keverni. És NLD!!!! Nagyon sajnálom hogy nem adott ki mostanában készletet. Sokáig a kedvenc tervezőm volt. Remélem nemsokára újabb csodát látunk tőle.

2010. május 20., csütörtök

Monicca csodás készletet alkotott. Imádtam, bár a téma miatt internetes fotót használtam. Monicca blogján freebie-t, és a többi Ct tag csodálatos oldalát találod.

photo - Devianart.com


Nem leszek ismét aktív a scrap világban, Reginámon már kitört a bárányhimlő, Nóra még (ki tudja meddig) tünetmentes. Szomorú döntést is hoztam, mivel a nyári szünetet Regina itthon tölti, és igazán ez a búcsú nyarunk, lemondtam Damayanti Studio Ct tagságomat. Fájt a szívem, nagyon szerettem mind Iv készleteit, mind Iv-t mint embert.

2010. május 16., vasárnap

Sisters

Fairy Flight - Joelle Design

DST; GSO

Dream oldalamon már találkoztatok ezzel a fotóval. Most újra oldalba foglaltam. Úgy érzem hiába azonos a fotó, teljesen más a két oldal mondanivalója, jelentése.

Az oldalról: Az eredeti csodálatos hátteret sötétítettem illetve nagyon sok elemet próbáltam (remélem sikerrel) beépíteni a fák közé. Utána ezeket az elemeket klónozó bélyegzővel mohával vontam be. Az erdő részleteivel is sokat dolgoztam. Próbáltam tökéletes oldalt építeni, persze nem sikerült, nagyon zavar hogy tudom mit szeretnék, de kevés hozzá a tudásom, ügyességem. A fotót mivel nem mentettem újra vágtam, lehetne sötétebb, de így sikerült. :)

2010. május 15., szombat

fairyFlight Part3 - Joelle Design

Joelle készlete (készletének harmadik része) fantasztikus!!!!! Gyönyörű, mesés, imádtam. Most az első oldalam mutatom nektek, s hozzá mondok egy mesét.

The Explorer
Egyszer régen a Felfedező elindult a Sárkányok földjére, hogy megküzdjön a sárkánnyal. Útját siker koronázta! A sárkány börtönbe került!

A kicsi felfedező örömmel igazgatta pelusát, és indult vissza sárkányföldről, amikor mély morgásra lett figyelmes.

A kicsi felfedező és a sárkány(ka) egyszerre kiáltottak fel:

"MAMMMMMMIIIIIIII!!!!!"


Na jó, ezért nem készül mesekönyvem :)

2010. május 14., péntek

Egy oldalt, és egy fényképet szeretnék megmutatni nektek. A héten nem gyeden hanem szabadságon és gyesen lévő anyuka lettem. Ennek jegyében készült oldalam.

Dream


Dream Garden" by Lily Designs
Color of your birthday by Lily designs
Tiramisu design "Moonlight In The Window"

S a fotó? Anyák napján készült. Az óvodában. Ritkán "mutogatom" magam, de itt annyira beszédes az arcom... (a fotó minősége miatt lett a fotó fekete-fehér).

Mint Anya

2010. május 4., kedd

Perfect start - Joelle Design

Perfect Start by Little Pixel available @ SDD

Joelle kislánya készítette ezt az aranyos, bájos, gyönyörű készletet. Az első oldalam:

Water Fairy


photo - Devianart.com

GSO
Thank you so much annyes!!!!!