2010. április 30., péntek

Damayanti Studio

Iv két új készlettel is jelentkezik. A girl is a pearl készletét a shabbypickledesigns-en találjátok. Kicsit szokatlan tőlem az oldal, kezdő is vagyok ebben a nagy fotó és összemosás dologban, Eszter tanácsai nélkül nem is boldogultam volna. Köszönöm neki.

A második készletet mutatom:

PinkLotty Designs - Sun Touch


Monicca csodálatos tavaszi készlete mától kapható. És ha már tavasz, akkor fagyi. Regina lányomnak a csokoládé most a kedvence, és minden nap érdeklődik, "ma is ehetünk fagylatot". Persze tavaly se volt másképp, ezek a képek 2009. júniusában Balatonfüreden készültek.

Fagyiimádó lányom - I like the Ice cream

PinkLotty Designs - Sun Touch

2010. április 25., vasárnap

The Wild Swans - A vadhattyúk

"- Szálljatok ki a messzi világba, és gondoskodjatok magatokról! - mondott rájuk gonosz átkot a királyné. - Néma, fekete madarakká változzatok!

De az átok csak félig teljesedett be: a tizenegy királyfiból tizenegy hófehér vadhattyú lett. Különös kiáltással kiröppentek a palota ablakán, elsuhantak a kert fölött, a messzi zöld erdő felé."

(Hans Christian Andersen: A vadhattyúk)



Greymouse Manor Winter Ball by Lorie Davison
Sea Foam by Lily Designs

Nem ezt az oldalt akartam elkészíteni. Eredetileg "A nádas" volt a címe, pár hattyúval, csónakkal. Majd jött az ötlet, az oldal vezetett, jó érzés volt, lelkesítő, izgalmas, amit úgy szeretek, és hiányzott is már.
Én szeretem ezt az oldalt. És a mesét is. Amit megpróbálok elmesélni vele.

2010. április 21., szerda

I Love U Mom - PinkLotty Designs


Monicca csodálatos készlettel jelentkezik ismét. És bár én eltértem a készlet igazi témájától, mutatom az oldalam:

photo - Devianart.com.

Érdemes ellátogatni PinkLotty blogjára , megnyerhetitek a készletet.

2010. április 17., szombat

my girl and friends

Baby Bee Garden By Lorie

scrapbookgraphics.com

Lorie alkotott, varázsolt, művész. Néha a fejem fogom, és arra gondolok nem hiszem el, hogy a csapatában vagyok, nagyon aranyos kedves, közvetlen, mindenikek ír pár sort. És most nem csak a készletétől vagyok elájulva. Nézzétek meg ezt az oldalt, remekmű. Őszinte leszek megpróbáltam liftelni. És hiába adott minden, nem tudom. Feladtam, de azt hiszem még próbálkozom. És ezzel csak tanulok! Nem is akárkitől.

A második oldalam:
my girl and friends
Baby Bee Garden By Lorie

2010. április 15., csütörtök

bee-utiful day - Anitámnak

Baby Bee Garden by Lorie Davison
available coming friday on SBG


Holnap jelenik meg Lorie legújabb, mesés, gyönyörű, varázslatos készlete. Két oldalt készítettem, most azt mutatom meg nektek melyik legjobb barátnőmnek Anitának készült.
Eltűntem, egymást követték a sötét, elvont oldalaim. Lorie készlete lázba hozott, imádtam. Gyönyörű és magával ragadó mint mindig.
Holnap mutatom a második oldalam.....

2010. április 8., csütörtök

Girl in the attic

The Nanny - Joelle

Fantasztikus, gyönyörű, érdekes, különleges készlet. És én ismét elvontabb oldalt készítettem.

photo - Devianart.com.

2010. április 5., hétfő

The World

Lily Designs


Azt hiszem szégyen, hogy Lily Designs gyönyörű készleteiből nem sikerült jobb oldalt készítenem. Kiestem a gyakorlatból?
Oldalam elsődleges célja az volt a tükörkép készítését gyakoroljam, -e Tutorial segítségével. Persze még az se sikerült tökéletesen.
Szóval nem vagyok kibékülve oldalammal, valami hiányzik, valami nem jó.... De nem tudom mi. Férjem letudta egy szóval: gyászos.

2010. április 1., csütörtök

Díj

Szeretném megköszöni a díjat, Juditnak - szrjudit, Anikónak - moani, és Timinek - pertine.
Tudom 7 dolgot kellene írnom most magamról, de eltérek a szabályoktól. Eltűntem, ennek oka hogy múlt héten a lányok, most férjem beteg. És bár idegesít ez a húsvét előtti takarítási láz, engem is elkap, próbálok is haladni vele.... Most valahogy a scraphez sincs türelmem, ötletem. Néha úgy érzem abbahagyom, nem tudok már újat mutatni. Szeptemberben ugye dolgozó nő leszek, félek akkor már tényleg nem lesz időm, lehet szándékosan már elkezdek elszakadni a scraptől. A másik gondom, Nóra a kicsi lányom nagyon félénk. Most hogy tavasz van őt viszem sokat a szabadba, emberek közé, mert rettegek hogy fogadja majd a bölcsődet. Arról nem beszélve hogy érdekes dolgot vettem észre. Én sose szerettem sétálni, se babkocsival, se anélkül. Céltalanul lődörögni, tolni a kocsit,ááá. Most ha látom az ablakból más anyukákat, eszembe jut, vidd a lányt. Mert később már nem tudod. Hisz Te dolgozol, ő a bölcsiben... Azt hiszem támad fel a lelkiismeretem, több időt szeretnék tölteni a csajokkal.
Szóval eltűntem, de majd jövök....